Chiptuning auto

Chiptuning is een term dat gebruikt wordt voor het proces motormanagement optimalisatie van personenauto's. Het doel van motormanagement optimalisatie is om de motor krachtiger, zuiniger, soepeler en sneller te maken.

Bekijk dienst

Chiptuning tractor

Met chiptuning wordt de fabriekssoftware in het motor stuurapparaat geoptimaliseerd. Er worden verscheidene parameters aangepast ; brandstofhoeveelheid (raildruk),turbodruk, pedaal vulling, koppelbegrenzing, inspuit duur, roetbegrenzing.

Bekijk dienst

Xenon verlichting

Xenon licht is een super wit licht, dat vergeleken kan worden met de intensiteit van daglicht. In een Xenon lamp wordt het licht niet opgewekt doormiddel van een gloeidraad, maar door een speciaal gas. Xenon kan in bijna alle auto's achteraf worden ingebouwd.

Bekijk dienst

Led werkverlichting

Een LED werklamp is een SSL lamp opgebouwd uit een groep van LEDs. De leds in de werklamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.

Bekijk dienst

Led verlichting

Een LED lamp is een SSL lamp opgebouwd uit een groep van LEDs. De leds in de lamp bepalen samen met de stralingshoek de lichtstroom, lichtsterkte en kleurweergave.

Bekijk dienst

Grond-, weg- en waterbouw

Grond-, weg- en waterbouw omvat een aantal disciplines zoals dijken bouwen, bruggen, kanalen, cultuurtechnisch grondwerk, baggerwerken, waterbouw en wegenbouw.

Bekijk dienst